ADHD،سبک شناختی متمایز
یادگیری بهینه داشته باشید تا به نتایج مطلوب برسید،یکی از اصول یادگیری شناخت روش یادگیری مخصوص به خود است. در مبتلایان به ADHD دانستن روش یادگیری مخصوص به خودشان معجزه می کند و می تواند به یکی از نقاط قوتشان تبدیل شود. و به همین علت است گاهی میتوان گفت ADHD سبک شناختی متمایزی است.
ADHD ،سبک شناختی متمایز
افراد از لحاظ توانایی ذهنی،روش های یادگرفتن، سرعت دریافت و پردازش اطلاعات، انگیزه و…در کسب دانش یا یادگرفتن مهارتی با یکدیگر متفاوتند.
هر شخصی روش یادگیری مخصوص به خودش را دارد ، در واقع بهتر بگیم هر شخصی باور یا سبک ترجیحی و رفتار مخصوص به خودش دارد تا به یادگیری آن کمک کند!
متخصصان بر این باورند که باید مدارس سبک یادگیری کودکان را بشناسند و اصل تفاوت های فردی را در آموزش مدنظر قرار دهند.
باید دوره های آموزشی (سبک های یادگیری) برای معلمان و والدین گذاشته شود تا بتوانند بهترین روش را برای یادگیری کودکان به کار گیرند.
البته که آموختن روش های یادگیری مخصوص خود هم میتونه در بسیاری از مواقع به شخص کمک کند!
درباره مبتلایان به ADHD دانستن روش های یادگیری برایشان معجزه می کند! و حتی میتواند به یکی از نقاط قوتشان تبدیل بشود.
بیشترین سبک یادگیری دیده شده در مبتلایان به ADHD
با دقت به علایم مبتلایان به ADHD می توانیم بگوییم که آنها در بیشتر مواقع زمانی که حرکت می کنند و یا در موقعیت جستجو و کاوش کردن قرار می گیرند عملکرد خیلی بهتری دارند.
گاهی اوقات آن ها از روش یادگیری پردازش کننده دیداری بهتر میتوانند بهره ببرند تا کلامی.
اما باید توجه داشته باشید که نمی توان گفت همه مبتلایان به ADHD با یک سبک خاص ، مباحث و مهارت ها را یاد می گیرند.
اینجاست که تاکید می شود پروفایل شناختی فرد توسط متخصص باید مشخص شود، ما به شما نرم افزار RehaCome را معرفی می کنیم.
اینجاست که باید کاملا ذهنیتمون را درباره نقص ها و ناکارآمدی های ADHD تغییر بدیم و به خودمان بگوییم،ADHD یک سبک شناختی متمایز است که نیازمند الگویی کار آمد و هدفمند است
ای کاش میشد سیستم آموزشی نسبت به این سبک شناختی آگاه تر کرد و موانع آموزشی بسیاری و از جلوی پای مبتلایان به ADHD برداشت.